Impresum

Produkcija i vlasništvo/Nakladnik

Muzejski dokumentacijski centar
Ilica 44/II 
10 000 Zagreb

Kontakt

Obratite nam se svojim prijedlozima, primjedbama i pitanjima u vezi sadržaja portala Književna baština u muzejima. Bit ćemo vam zahvalni za svaku korisnu informaciju!

info@mdc.hr
tel: +385 (1) 4847 897

Za nakladnika

Maja Kocijan

Autorica i urednica

Snježana Radovanlija Mileusnić (sradov@mdc.hr)

Stručni suradnici

Djelatnici hrvatskih muzeja i galerija

Informatički poslovi

Denis Bučar (dbucar@mdc.hr)

Izrada i dizajn portala (2017)

Infranet razvoj d.o.o. (www.infranet.hr)

Uvjeti korištenja

Dozvoljeno je korištenje dokumentima, podacima i informacijama za osobne, edukativne ili nekomercijalne svrhe, uz poštovanje svih navedenih autorskih i vlasničkih prava.

Svi materijali na stranicama, uključujući tekstove, slike, ilustracije, crteže, fotografije, videoklipove i ostalo, vlasništvo su MDC-a te muzeja i galerija Republike Hrvatske. MDC je nastojao navesti sve vlasnike autorskih prava, ali ako neki nisu navedeni ili nisu točno navedeni, obvezujemo se u što kraćem roku unijeti potrebne izmjene.

Bez izričite prethodne pismene dozvole MDC-a i drugih vlasnika autorskih prava informacije se ne smiju reproducirati, distribuirati ili na bilo koji drugi način koristiti u komercijalne svrhe. Nije dopušteno objavljivanje, prenošenje, reproduciranje, javno prikazivanje, mijenjanje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija te svaka druga vrsta uporabe sadržaja ovih stranica.

Ako je takva dozvola dobivena, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo. Prilikom korištenja sadržaja ovih stranica obvezno je navođenje izvora podataka.

Ove web stranice sadržavaju i veze do drugih internetskih stranica, što su ih kreirale treće osobe. MDC ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaje i informacije tih stranica. 

Datum postavljanja na mrežu: 

18. svibnja 2018.

Projekt su financijski podržali Ministarstvo kulture Republike Hrvatske i Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport, Zagreb